Følg oss på

 
 
Hest litenHestene er en storbarns avdeling for 4-5 åringer. Vi har egen 4 års klubb og førskoleklubb hver mandag og torsdag i par-talls uker. 4 års klubben har ulike aktiviteter som utvikler og styrker deres samhold og utvikling. Førskolebarna har fokus på å øve og forberede seg til skolestart. Ulike oppgaver i Trampline bøkene, sang, vente på tur, samarbeide er noen av oppgavene.
De dagene det ikke er 4 års klubb og førskole, er barna sammen gjennom dagen.

Vi har mange flotte rom i barnehagen som vi benytter i inne ukene. Vi har både snekker og keramikkverksted, gymrom, mediatek, sanserom, språkrom og mediatek.
Vi har også et flott vannlekerom som benyttes av Hestene på fredager i par-talls uker.
Vi har stor fokus på barns medvirkning i barnehagen. Barna er med på å bestemme ulike aktiviteter som vi har.
Oddetalluker har Hestene ute uker . Vi er da ute i nærområdet på Gården og grillhytta hele uken. Vi har en fin grillhytte i skogen som vi benytter. Her er det bål-plass i hytta med sitteplasser både inne og ute til barna. Det er også god plass for fri-lek til barna.

Vi har barnas gård som er stor stas. Her er det både sauer, minigriser, hester, geiter, kaniner, marsvin, høner og haner.

Vi har flere fine områder vi bruker på tur-dagene våre. Både sjørøver-øya og eventyrskogen er fine områder hvor barna kan boltre seg.
Onsdager har vi felles-dag i barnehagen hvor alle barna er sammen på tvers av avdelinger. Denne dagen har vi fellessamling på Huset og de største barna hjelper til på kjøkkenet.
 
 
De som jobber på Hestene er:

Pedagogisk leder Kristin Strande Evensen
Pedagogisk medarbeider Robin Walsoe Sandberg
Pedagogisk medarbeiderGunn Hege Hansen-Jonasson
Spesialpedagogisk Silvi Renee Lillestøl