fbpx
Følg oss på

 
foll litenFøllene er en småbarnsavdeling for barn i alderen 1 - 2 år.
 
Vi har stort fokus på natur og friluftsliv på avdelingen og skal være ute i minst en time hver dag. Vi har fast turdag på tirsdager, her går vi til enten den lille grillhytta som ligger i direkte nærhet til barnehagen, gården eller den store grillhytta. Vi er opptatte av at barna skal få gode opplevelser av å være ute slik at de ønsker å ta vare på naturen når de blir eldre. Vi er ute i all slags vær og koser oss like mye ute i regneværet som på en solskinnsdag.

Vi arbeider mye med språk på føllene, både i gjennom den daglige dialogen og samspillet vi har med barna og gjennom tilrettelagte språkaktiviteter. Dette gjør vi gjennom feks. rim og regler, sang og musikk eller lesing av bøker med konkreter. Vi tilpasser oss barnas språklige utvikling og tilrettelegger aktiviteter tilpasset barnets nivå.

Vi er en avdeling der vi er opptatte av å ivareta barnas lek. Vi ønsker at barnehagen skal være en arena der barna kan utvikle sin lekekompetanse og danne vennskap. Vi er delaktige voksne som gjerne blir med i leken om det trengs, vi passer på at ingen føler seg utenfor og at alle skal få ha noen å leke med. Vi ønsker å bidra til at alle barna kan få oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek - alene og sammen med andre.
 
På føllene jobber:

Pedagogisk leder Marja-Leena
Pedagogisk medarbeider - Elena
Pedagogisk medarbeider - Veronica
Pedagogisk medarbeider - Malin