fbpx
Følg oss på

 
Killing liten
Hos Geitekillingene er en avdeling for barn i alderen 1-3 år.

Vi har fast tilholdssted på lekerommet om morgenen og gymrommet om ettermiddagen. På denne måten har de sitt faste møte- og avskjedssted som gjør det trygt for både barn og foreldre i denne kanskje litt sårbare stunden. I løpet av dagen skal disse barna utforske og oppleve de andre rommene i barnehagen. De skal male, forme, bade, klatre, forske og lese sammen.
Barna på Geitekillingene skal oppleve og erfare hva en barnehagehverdag skal bestå av ifølge Lov om barnehager og Rammeplanen for barnehager. Med utgangspunkt i dette har barnehagen en årsplan som viser hvordan vi har tenkt å jobbe for å oppnå målene for læring hos hvert enkelt barn. Lek er en viktig del av barns læring, men det er også viktig å utfordre barns mestringsfølelse på andre områder.

Torsdager er vår faste turdag, og på disse dagene får vi utforsket alle de fine områdene barnehagen har. Vi både lager mat på bål og sover på tur. Barna har med egen sekk med god drikke, og vi får utforske og lære hva naturen har å by på. Vi får også hilst på mange spennende dyr som bor på gården like ved barnehagen.
 
På Geitekillingene jobber:

Pedagogisk leder - Sandra
Pedagogisk medarbeider - Astrid
Pedagogisk medarbeider - Maiken