fbpx
Følg oss på

 
sauene
Sauene er en avdeling for barn i alderen 3-6 år. 
For noen er dette første året på storbarnsavdeling og vi øver oss på å mestre og bli selvstendige ihverdagen med alt det innebærer. Vi legger stor vekt på følelsen av å lykkes med det vi foretar oss og tid, positive tilbakemeldinger, humor og glede er viktige elementer i arbeidet med barna på Sauene.
 
Vi har en felles turdag i uka, denne er på torsdag, og da er vi ute i nærområdet hele dagen. I tillegg er fredager utedag for alle storbarnsavdelingene, og barna samles i aldersinndelte grupper på tvers av avdelingene. Førskolebarna (født 2015) og trollungene (født 2016) går på tur hvert til sitt, mens lykketrollene (født 2017) blir på barnehagens utelekeområder.
 
Vi har en fin grillhytte med bålplass oppi skogen, «barnas gård» med hester, høner,haner, griser, kaniner og ikke minst geiter og sauer som av og til kommer ned til barnehagen og hilser på. Vi har også fine områder med urørt skog som kan være spennende å utforske. Sauene har mye fokus på å være ute i all slags vær gjennom hele året, og går gjerne på småturer selv om det ikke er «turdager».
 
Mandager og tirsdager har vi mulighet til å benytte oss av alle de spennende rommene i barnehagen. Vi har snekker- og keramikkverksted, gymrom, sanserom, vannlekerom, formingsrom, forskerrom, språkrom, lekerom og mediatek. Vi forsøker å bruke rommene til det de er unikt utformet til så langt det lar seg gjøre og planlegger ut fra det. Onsdager har hele barnehagen møtedag og vi er inne eller ute med fokus på frilek.
Sammen skaper vi et hav av muligheter! Alle kan!
 
På sauene jobber:
 
Pedagogisk leder – Rikke
Pedagogisk medarbeider – Camilla
Pedagogisk medarbeider – Robin