fbpx
Følg oss på

vigilo
 
 
Vigilo er en moderne nettbasert foreldreportal for alle plattformer og med egen "APP" til mobil og nettbrett.
 
Foreldreportal.
Men, først og fremst er Vigilo en unik portal til barnas hverdag. Barnehagen legger daglig ut bilder og informasjon som beskriver hva som har skjedd i løpet av dagen. Andre barnehager har stort sett en ukesrapport, som ikke er i nærheten av å gi samme grad av informasjon. I tillegg er jo informasjonen dagsfersk. 
Vigilo gir foreldrene en unik mulighet til å kommunisere med barnehagen. Meldinger blir hverken borte eller misforstått. Dette gir både foreldre og barnehage en trygghet i forhold til at ingen går glipp av informasjon.
 

1 bilde sier mer enn 1000 ord.

Det at man har tilgang til bilder fra dagens gjøremål hjemme, gjør at man kan sette seg ned å prate med barna, se på bildene og oppleve dagen på nytt, sammen med barna.
 

Sikkerhet.

I en barnehage på vår størrelse er sikkerheten i forhold til kontroll viktig. I første omgang kontroll på hvilke barn som til enhver tid er i barnehagen. I tillegg registreres både soverutiner og bleieskift. Det at informasjon lagres på ETT sted, og ikke på manuelle lister, øker sikkerheten og minimerer sjansen for feilregistrering og eventuelt manglende registrering.

Vigilo Barnehage dokumenterer barnehagehverdagen, fra faglig innhold, til aktiviteter, individuell oppfølging og kommunikasjonen med barnehagen. Informasjonen er nettbasert, alltid tilgengelig, og personsikkerhet ivaretas av profesjonelle.

Vigilo Barnehage er samtidig et tidseffektivt arbeidsverktøy for de ansatte, som samler daglige rutiner, informasjon og kommunikasjon i et enkelt og brukervennlig system og frigjør tid til det som er viktigst, nemlig ditt barn.
 
vigilo foreldre